Suđenja za ratne zločine i etnički i politički motivisana krivična dela u post-jugoslovenskim zemljama = Gjykimet për krime të luftës dhe vepra penale të motivuara etnikisht dhe politikisht në vendet e ish Jugosllavisë = Trials for war crimes and ethnically and politically motivated crimes in post-Yugoslav countries

Responsibility
glavni urednik, Nataša Kandić.
Language
Serbian, Albanian, English. In Serbian (roman), Albanian and English.
Publication
Beograd : Fond za humanitarno pravo, [2009]
Physical description
135 pages ; 23 cm

Browse related items

Start at call number:
Librarian view | Catkey: 8371959